Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Multipharm d.o.o.

Multipharm d.o.o.

Adresa: Šubićeva 20

Grad/mjesto: Zagreb, Centar

Radno vrijeme: pon - pet 9.00 - 16.00

Voditelj: Svetlana Jevremović-Pilić

Telefon: 01 46 55 088

Fax: 01 46 55 089

E-mail: info@multipharm.hr

Web: http://www.multipharm.hr

Lokacija
Šubićeva 20, Zagreb Multipharm d.o.o.
O nama

Tvrtka Multipharm d.o.o. osnovana je 2002. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša želja je osim doprinosa poboljšanju zdravlja i kvalitete života ljudi, približiti načela i principe Tradicionalne kinske medicine, a pri tome vodeći brigu o načelima naše, moderne medicine. Tradicionalna kineska medicina je najstarija, najbogatija i najčešće primjenjivana medicina danas.

Već sljedeće godine, 2003. smo uzeli s Dalekog istoka Conprostu – poznati proizvod Tradicionalne kineske medicine. Conprosta je namjenjena muškarcima sa smetnjama od strane prostate, ali i svima nakon 40. godine života za odgađanje i ublažavanje simptoma muškog klimakterija – andropauze i BPH (benignog povećanja prostate).

Drugi je nadaleko poznati Ginkgo biloba – ekstrakt listova čudesne biljke Ginkgo biloba koja danas prirodno raste samo u Kini. Iako je to najprodavaniji biljni proizvod u Europi, Ginkgo biloba je izvorno proizvod Dalekog istoka ( Kine i Japana). I jedan i drugi proizvod su djelo farmaceutskog tima Conba Pharm Co.,Ltd. i znanstvenog tima Zhejiang medicinske akademije. Conprosta je lider među proizvodima koje proizvodi ova tvornica. Njezinu kvalitetu potvrđuju i brojne nagrade kao na primjer : III nagrada za razvoj nacionalne znanosti i tehnologije 1987. godine, nagradu izuzetnog proizvoda Nacionalnog biroa medicinske administracije 1988. godine, Zlatnu medalju za izuzetne pčelinje proizvode na 32. Međunarodnoj izložbi Apikulture 1989. godine, Nacionalnu srebrnu medalju 1991. godine i poznati kineski tradicionalni međunarodni zaštitni znak od Nacionalnog biroa međunarodne administracije 1995. godine. Conprosta je 1998. godine dobila FDA certifikat i počinje se koristiti u Americi. Kvalitetu proizvoda su prepoznali i naši potrošači tako da je Conprosta ubrzo – već od 2005.godine - postala vodeći proizvod na našem tržištu za bolesti prostate(adenom prostate i upale prostate s naglaskom na kronične nebakterijske upale).

2007. godine smo uveli Ginkgo Biloba taponing još jedan pripravak ginkga, ali vrhunske kvalitete! Ginkgo je pripravak za poboljšanje koncentracije, cirkulacije i pamćenja. Naš Ginkgo Biloba taponing je u tabletama pri čemu svaka tableta ima 40 mg čistog ekstrakta listova Ginkga Bilobe standardiziranog na 24% ginkoflavonoglikozida i 6% terpena. Kao i Conprosta i Ginkgo Biloba taponing nosi prestižni i vrlo strogi FDA certifikat koji sam za sebe govori o kvaliteti ovog proizvoda.Na najnovijoj kontroli kvalitete koju je izvršio Zavod za javno zdravstvo RH Ginkgo Biloba taponing je potvrdio i sadržaj – količinu aktivne supstancije u svakoj tableti i kvalitetu.

Usluge
Conprosta - komprimat cvjetnog praha uljane repice, vrsta Brassica campestris L., biljke sa specijalnim botaničkim obilježjima južne kineske pokrajine Zhejiang. Conprosta tablete su namjenjene muškarcima za očuvanje zdravlja urogenitalnog sustava s naglaskom na prostatu. Taponing - Ginkgo Biloba Ext. tablete, ekstrakt lista ove čudesne, prastare biljke koja jos uvijek prirodno (divlje) raste samo u pokrajini Zhejiang. Taponing tablete su namjenjene svima koji imaju problema s centralnom cirkulacijom (protok krvi prema mozgu ), vrtoglavice, zujanje u ušima, slabu koncentraciju i pamćenje.
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci