Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Aromaterapija Viola

Aromaterapija Viola

Adresa: Mesnička 16

Grad/mjesto: Zagreb, Centar

Radno vrijeme: prema dogovoru

Voditelj: Katica Wolf

Lokacija
Mesnička 16, Zagreb Aromaterapija Viola
O nama

Zovem se Katica Wolf. Po struci sam medicinska sestra. Radila sam niz godina u stuci, i to u ambulanti opće prakse, ginekološkoj ambulanti, pedijatrijskoj ambulanti, oftalmološkoj ambulanti i u EEG laboratoriju. 1993. godine sam završila edukaciju za medicinskog masera.  Odrastajući u dodiru s prirodom i u sredini gdje se gajila  ljubav prema bilju, vrlo rano sam imala prilike steći i određena znanja koja su u meni sve više budila interes za ozbiljniji pristup i proučavanje ljekovitih svojstava biljaka. Istovremeno sam se svakodnevno na poslu susretala sa pacijentima koji su zbog raznih bolesti i tegoba bili prisiljeni konzumirati velike količine farmaceutskih proizvoda-lijekova. Premda su oni ponekad nezaobilazni i jedini  način uspješnog liječenja, neosporno je da izazivaju i brojne štetne nuspojave.

Na temelju vlastitog iskustva i usvojenih znanja uvjerila sam se da se mnoge tegobe i bolesti mogu spriječiti, a neke i izliječiti upotrebom čistih prirodnih supstanca koje ne izazivaju nikakve nuspojave a vrlo efikasno djeluju. Također su od neprocjenjive vrijednosti kod preventivnog djelovanja i postizanja psihičke i fizičke ravnoteže.
Završila sam školu za aromaterapeuta u učilištu "Galbanum", a nakon toga i dodatne edukacije iz  raindrop masaže, izrade prirodne kozmetike, tradicionalne izrade sapuna, njega trudnica i beba  i radionicu za izradu prirodne dekorativne kozmetike.
U siječnju 2012. dobila sam priliku otputovati u Paris i tamo prisustvovati radionici prirodne kozmetike, te predavanju o primjeni eteričnih ulja u svakodnevnom životu, koje je održala poznata francuska aromaterapeutkinja Aude Maillard u poznatoj kozmetičkoj kući "Aroma-zone".
Od 2011. godine redovito pišem članke za jedan ženski portal, a 2014. postajem njihova stalna kolumnistica.
Nakon  što sam se nebrojeno puta uvjerila da aromaterapija zaista djeluje i pomaže, odlučila sam
se profesionalno posvetiti tom poslu i objediniti medicinsko znanje sa znanjem
iz aromaterapije. Stalno radim na vlastitom usavršavanju i osjećam da sam ušla
u jedan novi čarobni svijet kreativnosti i neizmjernih mogućnosti, i da je
upravo to ono što sam oduvijek željela raditi.

Katica Wolf, vlasnica Obrta za aromaterapiju "Viola

 

 

Usluge
Aromaterapijska masaža Aromaenergotretman Raindrop masaža Radionica - Izrada krema i ulja za njegu lica Radionica - Izrada krema i ulja za njegu tijela Radionica - Izrada krema i ulja za prevenciju strija kod trudnica Radionica - Izrada krema i ulja za njegu beba Radionica - Izrada šampona, gelova za tuširanje i sapuna Radionica - Izrada balzama za usta

Dugogodišnji rad u medicinskoj struci dopunjen edukacijom za aromaterapeuta omogućava mi kompletniji pristup Vašim potrebama i eventualnim tegobama. Kako se moj pristup radu temelji na francuskoj školi aromaterapije, pri izradi pripravaka koristim isključivo supstance visoke kvalitete (hladno prešana i nerafinirana biljna ulja, bezalkoholne hidrolate, te  kemijski  i botanički definirana-kemotipizirana eterična ulja aromaterapijske kvalitete), a svaki pojedini pripravak izrađujem osobno za Vas i u dogovoru s Vama.

 

                          U sklopu toga nudim slijedeće tretmane:

Aromaterapijska masaža (ublažava stres, opušta, podiže imunitet)

Aromaenergotretman (intuitivna, duboko opuštajuća i vrlo efikana metoda manualnih pokreta i kemotipiziranih eteričnih ulja)

Raindrop masaža (izuzetno učinkovita kod svih bolnih stanja i  deformacija kralježnice,multiple skleroze,ishialgie)

Radionica - Izrada krema i ulja za njegu lica (kreme za suhu i masnu kožu, anti age kreme, kreme i ulja za problematičnu kožu)

Radionica -  Izrada krema i ulja za njegu tijela (kreme za suhu i masnu kožu, anticelulitna ulja, kreme i gelovi)

Radionica - Izrada krema i ulja za prevenciju strija kod trudnica

Radionica -  Izrada krema i ulja za njegu beba

Radionica -  Izrada pripravaka za razne tegobe (prhut, hemeroidi, proširene vene, dermatitisi, gljivična oboljenja kože...)

Radionica -  Izrada šampona, gelova za tuširanje i sapuna

Radionica -  Izrada balzama za usta

 

Tretmani isključivo prirodnim pripravcima najviše terapijske kvalitete donose najbolji rezultat!

Aromaterapeutska masaža s kombinacijom eteričnih ulja odabranih prema Vašim osobnim potrebama povećava imunitet organizma, pomaže da nadoknadite izgubljenu energiju, oslobađa napetosti u mišićima i bolova u leđima te posljedica svakodnevnog stresa.

Sve informacije i savjetovanja svim svojim klijentima nudim besplatno bez obzira na vrijeme trajanja.

katica.wolf@aromaterapijaviola.com

 

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci