Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

peRmagnus cRas wellness

peRmagnus cRas wellness

Adresa: Račićeva 1

Grad/mjesto: Zagreb, Kvatrić

Radno vrijeme: pon - pet 12.00 - 20.00

Telefon: 01 23 36 333, 098 71 25 33

Fax: 01 23 32 014

E-mail: info@permagnus-cras.com

Web: http://www.permagnus-cras-wellness.com

Lokacija
Račićeva 1, Zagreb peRmagnus cRas wellness
O nama

"peRmagnus cRas wellness"  nalazi se u Zagrebu (u blizini Kvaternikovog  trga). 

Bavimo se kompletnom njegom lica i tijela, a kao specijalnost ističemo PERMANENTNI MAKE UP (trajna šminka), MIKRODERMOABRAZIJU, "amiea Vytal Microlifting" - navnoviju njemačku metodu mezoterapije i ekskluzivne tretmane aparatom BODY i FACE MODELING.

Za bavljenje ovim poslom bilo je potrebno završiti medicinsku školu u našem slučaju u Zagrebu (Zdravstveno učilište, Medvedgradska) smjer medicinski kozmetičar, te više školovanja kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu (trajna šminka, mikrodermoabrazija).  Sva školovanja su temeljena na medicinskoj osnovi, a bilo je potrebno položiti više ispita iz različitih područja, kako bismo na kraju dobili sve nužne certifikate. Naš studio je LICENCIRAN i imamo pravo prijema naučnika na stručnu praksu.

Koristimo samo  vrhunske, njemačke  aparate i pribor  i u salonu i prilikom školovanja za stilista PERMANENTNI MAKE UP (sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu!). Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u našem studiu koristimo visokokvalitetne preparate njemačke prirodne, biljne kozmetike SANTANA, te DECLEOR.

Radno vrijeme je radnim danom od 12 do 20 sati, a klijente primamo isključivo  po narudžbi uz predhodnu najavu. O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem email-a.

 

 

Naši klijenti su UVIJEK SAMI (sa terapeutom) u kabini za vrijeme tretmana. Nikada Vam se neće dogoditi da ste u prostoriji sa još nekim klijentom .

Usluge
TRAJNA ŠMINKA NJEGA LICA SPECIJALNI TRETMANI ZA NJEGU LICA I TIJELA TERMOLIFTING MIKRODERMOABRAZIJA ALOPECIJA ULTRAZVUK ANTI STRES TRETMANI BODY & FACE MODELING AROMA MASAŽA TIJELA DEPILACIJA

Permanent Make Up - trajna šminka,  mikrodermoabrazija i Meso Vytal - najnovija, njemačka metoda mezoterapije naša su specijalizacija.
Naš tim čine stručnjaci medicinski educirani, koji svoje znanje konstantno obnavljaju na raznim seminarima, sajmovima i stručnim edukacijama kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Posjedujemo LICENCU za prijem naučnika na stručnu praksu.

Zastupnici smo njemačke firme "amiea", čije vrhunske aparate i pribor koristimo i u salonu i prilikom školovanja za  PERMANENTNI MAKE UP  (sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu!).  Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u našem studiju koristimo visokokvalitetne njemačke preparate prirodne, biljne kozmetike.
Radno vrijeme je radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 12 do 20 sati, a klijente primamo po narudžbi uz predhodnu najavu.  O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem email-a.
Za svakog klijenta ostavljamo vrijeme samo sa njega  i zato je obavezna narudžba.

Veselimo se Vašem posjetu!

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci