Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Aronia uživo d.o.o.

Aronia uživo d.o.o.

Adresa: Mirogojska 31 10000 Zagreb

Grad/mjesto: Zagreb,

Telefon: 098 17 16 289

E-mail: info@aronialive.com

Web: http://www.aronialive.com

Lokacija
Mirogojska 31 10000 Zagreb , Zagreb Aronia uživo d.o.o.
O nama

U ovo vrijeme globalizacije, GMO hrane, poplave voća i povrća tretiranog pesticidima i novim, brzim načinima uzgoja, mi smo se odlučili vratiti u prošlost. Uzgajamo i stvaramo naše biljke i proizvode na posve prirodan način, onako kako su to radili naši preci. Nezdrava hrana koja je dio našeg svakodnevnog jelovnika i stresan život koji živimo, potaknuo nas je na uzgoj biljke aronije melanocarpe. Želimo stvoriti “svijet aronije” sa širokom paletom zdravih proizvoda u kojima ćemo uživati zajedno s Vama.

Opsežna međunarodna istraživanja i naša opažanja ukazuju na to da toj biljci moramo posvetiti izuzetnu pozornost jer ona to zaslužuje. Zbog svega navedenog, odlučili smo se na biološki uzgoj aronije, proizvodnju, preradu i prodaju proizvoda od nje. Trenutno posjedujemo jednu od najvećih plantaža aronije u RH veličine 18,6 ha koja se nalazi u blizini Ivanić Grada. Plantaža je u cijelosti ograđena i ima video nadzor.

Plantaža posjeduje akumulacijsko jezero i navodnjava se sustavom kap po kap. Mehanički rad vrijednih ruku naših radnika počevši od samog odstranjivanja korova pohvaljujemo zato što ne rabe pesticide i druga sredstva koja zagađuju zemlju, biljku ili proizvod. S ponosom ističemo da je naš uzgoj aronije 100% biološki. To pokazuju certifikati dviju renomiranih ustanova: Prve ekološke stanice i Bio garantie Austria.

Usluge
proizvodnja aronije prodaja proizvoda od aronije čaj od aronije sok od aronije aronija u kapsulama

Aronija – najzdravija tajna prirode

Malene tamnoplave bobice aronije prepune su antioksidansa te su u svijetu nedavno prepoznate kao uvjerljivo najzdravije voće i najbolji prirodni lijek protiv raka.
Aroniju su otkrili američki Indijanci, koristeći je kao hranu i lijek protiv želučanih tegoba, ali svoj pravi procvat doživjela je kada je svojim korijenjem dotaknula tlo Europe, zahvaljujući Von Gerhardu Gensthaleru koji ju je 1834. prenio iz Kanade u Rusiju. Njezini predivni bijeli cvjetovi čak su joj donijeli nagradu Kraljevskog vrtlarskog udruženja u Engleskoj 1972. godine, da bi desetljećima kasnije bila otkrivena i njezina puno važnija “unutarnja” ljepota.

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci