Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Stomatološka ordinacija Valdent

Stomatološka ordinacija Valdent

Adresa: Nemčićeva 7

Grad/mjesto: Zagreb,

Radno vrijeme: sri pet 10.00 - 18.00, pon uto čet 14.00 - 21.00

Voditelj: Gino Tafra, dr.stom.

Telefon: 01 46 77 073

Fax: 01 46 77 077

E-mail: info@valdent.hr

Web: http://www.valdent.hr

Lokacija
Nemčićeva 7, Zagreb Stomatološka ordinacija Valdent
O nama

Stomatološka ordinacija Valdent

Stomatološka ordinacija Valdent d.o.o. nalazi se u Zagrebu. Valdent zapošljava vrsne stomatologe i na jednom mjestu objedinjava sve standardne i napredne stomatološke tehnike. Prvi smo u Hrvatskoj kao ordinacija počeli primjenjivati napredne ZX-27 staklene materijale, koji omogućavaju potpuno odbacivanje zubnih proteza.

Koristimo najnovije stomatološke tehnike

Pored specijalizacije ka oralnoj kirurgiji i ugradnji implantata koristimo i najnoviju ozonsku terapiju u liječenju zubnog karijesa HealOzone. Kavo HealOzone, je stomatološki aparat koji liječi zube bez boli a uz pomoć prirodnog plina ozona.

Valdent je i ordinacija za najmanje pacijente

Posebno ističemo naše zadovoljstvo u radu sa djecom, naši mali pacijenti napokon se više ne boje zubara, to im omogućuje neinvazivna tehnika HealOzone-a. Kao stomatološka ordinacija razvili smo poseban tretman za najmlađe pacijente, koji nakon posjete našoj ordinaciji u potpunosti mjenjaju svoj stav prema zubarima.

Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zubi Zoom! Sistem izbjeljivanja je znanstveno unaprijeđen, patentiran, postupak izbjeljivanja zubi. Zoom je siguran, učinkovit i brz. U manje od sat vremena Vaši zubi će postati znatno bijeliji.

Usluge
Ugradnja implantata Izbjeljivanje zubi Dječja stomatologija Terapija ozonom
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci