Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hamptons dijeta

Hamptons dijeta

Hamptons dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 13.396
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Želite znati kako bogati i poznati ostaju mršavi? Ova dijeta će vam objasniti kako pratiti njihov primjer. Dijeta ima malo ugljikohidrata i srednje količine masti. Promovira prehranu zdravim mastima, cjelovitim zrnjem, voćem i povrćem, bezmasnim mesom i ribom. Predlaže konzumiranje mononezasićenih masti, bezmasnih proteina i organskih proizvoda za poboljšanje zdravlja. Skriveno oružje dijete je australsko ulje od makadamskih oraščića koje nudi odlične koristi za zdravlje zbog svojih balansiranih količina omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ali, to ulje nije baš jeftino.

Ako želite biti stvarno mršavi ne morate se bojati masti u prehrani. Dijeta kaže da su masti dobre. Formula dijete je: mast=mršavo=sretno=zdravo=duži život.

Ostala pravila uključuju sporo jedenje, redovite obroke, nošenje međuobroka sa sobom da ne dođete u napast, planiranje obroka prije nego što napustite kuću, hranjenje pravom hranom, a ne jedenje pakirane ili prerađene hrane, i biranje organskih proizvoda (posebno jaja).

Dijeta se bazira na mediteranskom životnom stilu. Stavlja fokus na balansiranje omjera masti i razumijevanje konzumacije masti. I to je jedina dijeta na svijetu koja naglašava važnost ulja od australskog makadamskog oraščića. Priče o bogatim i poznatim ljudima koji su dio Hamptons zajednice i njihovim uspjesima na planu prehrane čini ovu dijetu jako zabavnom.

Dijeta tvrdi da biste mogli izgubiti do 6 kilograma u prva dva tjedna. Ako ćete se striktno držati dijete, prosječno ćete tjedno gubiti od 1 do 2 kilograma (muškarci) i od pola kilograma do kilograma i pol (žene). Dijeta koristi indeks tjelesne mase kao indikator gubitka kilograma.

Dijeta shvaća važnost vježbanja. Možda bi trebali uzeti privatnog trenera kao što bi i svaki lojalni Hamptonac napravio.

Dijeta preporuča dosta dodataka uključujući riblje ulje, multivitamine, karnitin, koenzim Q10, glutamin, ekstrakt zelenog čaja, kolin i alfa lipoičnu kiselinu. Ovi dodaci navodno utječu na razine energije i metabolizam masti.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari