Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kruh dijeta

Kruh dijeta

Kruh dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 26.677
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Kontradiktorno ostalim dijetama, ovaj plan odobrava kruh i to puno kruha. Dijeta ne traži brojanje kalorija i neće vam dopustiti da budete gladni. Ovaj plan se fokusira na kompleksne ugljikohidrate, jedenje manjih i čestih obroka, nikada preskakanje obroka, pijenje mnogo tekućina i uzimanje pauza od hrane da bi uzeli vrijeme za sebe.

Kruh je jedna od namirnica koja najviše zadovoljava. Dijeta kaže da je ključ gubljenja kilograma jednostavna, ali fina hrana. Kolika je danas raznolikost hrane oko nas, mogli bi jesti mjesecima bez da nam dosadi.

Možete koristiti različite namaze na kruhu, ali moraju biti tanki i samo po jedan namaz istovremeno.

Izbjegavajte višestruke namaze, jer bi ih to učinilo ugodnim i ne bih služilo svrsi. Dobra vijest je da možete uživati u neograničenim količinama povrća - hura za brokule!

Ovo je dijeta s puno ugljikohidrata, naglaskom na cjelovito zrnje, povrće i vlakna. Oslanja se na kruh kao na osnovu svih obroka. Također potiče manje, česte obroke tako da niste nikada gladni, ali dijeti nedostaje raznovrsnosti.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari