Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Rižina dijeta

Rižina dijeta

Rižina dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 37.285
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Ovo je ekstremno strog način sprječavanja bolesti i izazivanja gubitka kilograma. Plan dijete smanjuje unos soli, šećera, masti i prerađene hrane i izaziva naglo gubljenje kilograma. Obećava se gubitak od 9 do 14 kilograma u prvom mjesecu, a nakon toga od jednog kilograma do kilogram i pol po tjednu. Ako dodate vježbanje, možete smršaviti i više.

Dijeta se temelji na programu iz 1939. godine koji se provodio u Americi u posebnim kampovima za mršavljenje. Autori Kitty Rosati i Robert Rosati napisali su ovu dijetu za one koji to žele isprobati kod kuće.

Plan se sastoji od prehrane koja ima jako malo kalorija, puno kompleksnih ugljikohidrata, malo natrija, malo masti, malo šećera, malo proteina, dosta cjelovite hrane za detoksikaciju i sprječavanje kroničnih bolesti.

Plan uključuje redukciju stresa kroz jogu i meditaciju. Knjiga sadrži stotine recepta, tjednih menija i savjeta.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari