Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Beck dijeta

Beck dijeta

Beck dijeta
  • Objavljeno: Petak, 11.12.2009.
  • Broj pregleda: 2.853
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Autorica, Judith S. Beck, dr. med. vrlo jasno ukazuje da knjiga nije za one koji žele izgubiti kilograme brzo. Ta iskrenost čini ovaj plan prilično jedinstvenim u odnosu na druge programe mršavljenja na tržištu, jer većina nutricionisti savjetuje da je gubitak jednog kilograma tjedno najsigurniji i najpametniji način gubljenja kilograma.

Plan je sam po sebi prilično jednostavan za slijediti: kad znate koliko kalorija smijete pojesti na dan (brzi test na početku knjige će vam to reći),  saznajete vrste namirnica koje bi trebali jesti u svakom obroku. Knjiga daje popise hrane, podijeljene prema kategorijama koliko kalorija sadrže. Na taj način možete jednostavno odabrati hranu koja vam se sviđa i jesti iznos koji je preporučen.

Međutim, za razliku od mnogih knjiga o dijeti, ovaj program provodi dosta vremena objašnjavajući zašto i kako se jede. Knjiga preporuča dosta tjelovježbe. Svoj napredak možete pratiti na na „listi uspjeha". Ako želite vidjeti brze rezultate, bit ćete razočarani. Ako želite promijeniti svoj stav o hrani, ovaj program vam nudi bolje, dugoročnije rezultate.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije