Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Čokoladna torta bez glutena

Čokoladna torta bez glutena

Čokoladna torta bez glutena
  • Objavljeno: Srijeda, 14.10.2015.
  • Broj pregleda: 2.462
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusan, bogat i sočan, ovaj kolač je apsolutna poslastica!
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 24 cm.

Rastopite čokoladu i maslac. Ostavite da se ohladi.

Dobro izmiješajte bademe, kokosovo brašno, kakao i prašak za pecivo.

Istucite jaja, šećer i vanilin šećer dok ne dobijete čvrstu smjesu. Dodajte čokoladu i maslac. Sve dobro izmiješajte.

Lagano umiješajte suhe sastojke i kavu. Dodajte mlijeko i još jednom sve dobro izmiješajte.

Stavite u pripremljen kalup i pecite oko 1 sat.

Poslužite toplo uz svježe voće.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti