Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Čokoladni fondant

Čokoladni fondant

Čokoladni fondant
  • Objavljeno: Utorak, 05.01.2016.
  • Broj pregleda: 366
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Smjesa je dovoljna za 9 kalupa.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Namažite kalupe rastopljenim maslacem. Stavite kalupe u hladnjak ili zamrzivač na par minuta. Još jednom premažite rastopljenim maslacem. Stavite kakao u kalupe i protresite dok nisu potpuno prekriveni kakaom.

Rastopite čokoladu i maslac. Ostavite da se ohladi oko 10 minuta.

Miksajte jaja, žumanjke i šećer. Dodajte brašno i dobro izmiješajte. Polako dodajte rastopljenu čokoladu i miješajte. Stavite smjesu u kalupe.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Pecite fondant 10 do 12 minuta.

Izvadite iz kalupa i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Čarolija okusa na vašem blagdanskom stolu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti