Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pečene jabuke s medom i limunom

Pečene jabuke s medom i limunom

Pečene jabuke s medom i limunom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 9.570
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Isprobajte i uživajte!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 ° C.

Izvadite jezgre od jabuke, ostavljajući ih u cjelini. S oštrim nožem, izrežite linije kroz kožu jabuke u intervalima te ih zatim stavite u lim za pečenje ili vatrostalnu zdjelu.

Pomiješajte med, koricu limuna i sok od limuna te maslac.

Uz pomoć žlice napunite jabuke smjesom koju ste napravili i pokrijte lim ili zdjelu s folijom ili poklopcem.

Pecite 40-45 minuta, taman dok jabuke budu mekane.

Poslužite vruće.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Najzdravije namirnice za prosinac

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti