Ricotta panna cotta

Ricotta panna cotta

Ricotta panna cotta
  • Objavljeno: Petak, 21.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jako jednostavno i vrlo ukusno!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 375g ricotta sira
  • 1 jaje
  • 2 žlice smeđeg šećera
  • 1/2 žličice ekstrakta vanilije

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite 2 mala kalupa za pečenje.

Pomiješajte ricotta sir, jaja, smeđi šećer i ekstrakt vanilije. Kada se svi sastojci dobro izmiješaju, podijelite tijesto u 2 kalupa. Pecite oko 25 minuta, dok ne dobije zlatnu boju.

Izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi 2 minute, a zatim istresite iz kalupa.

Poslužite sa svježim voćem i medom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti