Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Torta Caprese

Torta Caprese

Torta Caprese
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.09.2013.
  • Broj pregleda: 1.021
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Savršena čokoladna poslastica bez glutena.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 24cm.

Pomiješajte mljevene bademe i naribanu čokoladu, i stavite na stranu.

Žumanjke i šećer miksajte oko 4 minute dok smjesa ne postane gusta. Sada lagano umiješajte maslac i vanilin šećer. Dodajte bademe i čokoladu, i sve dobro izmiješajte.

U zasebnu zdjelu, umutite bjelanjke s prstohvatom soli. Polako dodajte bjelanjke u smjesu s čokoladom. Ulijte smjesu u kalup za pečenje.

Pecite 50 minuta. Prije posluživanja tortu pospite kakaom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti