Zapečene breskve s mentom

Zapečene breskve s mentom

Zapečene breskve s mentom
  • Objavljeno: Četvrtak, 30.08.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i jednostavan desert.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 veće breskve
  • 1 žlica maslaca
  • 1 žlica smeđeg šećera
  • 2 žlličice limunovog soka
  • 1 žlica usitnjenih listića mente

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Breskve prepolovite i uklonite koštice.

Rastopite maslac na laganoj vatri, dodajte smeđi šećer i limunov sok. Dobro promiješajte. Napunite breskve smjesom i poslažite ih na lim za pečenje.

Pecite oko 25 minuta, ravnomjerno pospite mentom i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti