Pečena jaja s biljem i fetom (Dijeta Jona Gabriela)

Pečena jaja s biljem i fetom (Dijeta Jona Gabriela)

Pečena jaja s biljem i fetom  (Dijeta Jona Gabriela)
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Malo drugačiji način serviranja jaja za 4 osobe  
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • dvije žlice fino nasjeckanog bilja (peršin, metvica, origano, bosiljak, što god želite)
  • jedan zeleni luk, fino nasjeckan
  • 8 jaja
  • jedna trećina pakiranja tvrdog feta sira, izmrvljenog
  • jedna trećina šalice naribanog sira
  • Opcije

  • četvrtina šalice rajčica posušenih na suncu
  • vlasac
  • špinat
  • slobodno uzgojena piletina
  • organski uzgojena slanina

Priprema

Prethodno zagrijete pećnicu na 180 stupnjeva.

Namastite četiri male vatrostalne posude.

Odvojite bilje i luk u posude.

Stavite dva jaja u svaku posudu.

Posipajte sa sirom.

Kuhajte, nepokriveno, otprilike 10 minuta, ili dok jaja nisu gotova.

Servirajte sa svježom salatom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti