Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Google prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lazanje, rezanci, tanko tijesto za burek ili štrudle

  • Objavljeno: 01.01.2012.
  • Izmjena: 21.08.2015.

Lazanje, rezanci, tanko tijesto za burek ili štrudle

Lazanje, rezanci, tanko tijesto za burek ili štrudle

Sastojci

Naučite kako pripremiti tijesto bez gluteina.
Kategorija: Jela bez glutena
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

Zamijesiti čvrsto tijesto i razvući te ovisno o namjeni izrezati  na mašini za tijesto.

Za burek: napraviti smjesu od 1 šalice mlijeka, 1 šalice ulja, 6 žlica brašna, 1 žlice šećera i kvasca, te pustiti da se diže. Sa tom smjesom premazati razvučeno tijesto i puniti sa nadjevom. Umotati tijesto kao burek. Ako je ostalo smjese sa kvascem, premazati burek i pustiti da se malo dižu. Ispeci.

Tagovi:

Komentari

Trenutno nema komentara

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli komentirali sadržaj.

    Vezani recepti

    Popularni recepti

    Preporučeni recepti

    
    Zatvori oglas