Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Argentinska piletina s kukuruzom

Argentinska piletina s kukuruzom

Argentinska piletina s kukuruzom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 17.865
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Argentinska piletina s kukuruzom za dijebetičare
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

Skinite kožicu sa pileta. Posolite i popaprite po ukusu. U velikom teflonskoj tavi zagrijte ulje i pržite piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tave i držite na toplom mjestu. U tom ulju izdinstajte bijeli luk, dodajte paradajz, lovor i mažuran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dobro umješajte sa sosom.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti