Hrskava pečena piletina

Hrskava pečena piletina

Hrskava pečena piletina
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i hrskava pilatina kakvu još niste probali!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 / 3 šalice mlaćenice
  • 8 pilećih prsa bez kostiju
  • 1 šalica kukuruznih pahuljica (corn flakes)
  • 1 šalica brašna
  • peršin
  • bosiljak
  • crvena paprika
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 100°C.

Ulijte mlaćenicu u plitku posudu. Dodajte piletinu i pustite da odstoji 5 minuta.

U međuvremenu, kukuruzne pahuljice lagano istucite kako bi se usitnile. Dodajte brašno i začine. Izvadite piletinu iz mlaćenice i uvaljajte u smjesu s brašnom.

Stavite piletinu na nauljen lim za pečenje i pecite 45 do 50 minuta na 80°C.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti