Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama
  • Objavljeno: Srijeda, 12.09.2012.
  • Broj pregleda: 4.991
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ručak za cijelu obitelj.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kuhajte krumpir dok ne omekša.

Ružmarin, nasjeckani češnjak, sol i crvenu papriku dobro izmiješajte. Dodajte sok od 1 limuna i maslinovo ulje. Piletinu namažite marinadom.

Zagrijte ulje u velikoj tavi i dodajte piletinu, kožom okrenutu prema dolje. Pecite dok koža ne postane smeđa i hrskava. Dodajte gljive i krumpir. Pospite s preostalom marinadom i sokom od limuna.

Dodajte grančice ružmarina i istisnute polovice limuna. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti