Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Google prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

  • Objavljeno: 12.09.2012.
  • Izmjena: 20.08.2015.

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Sastojci

Ručak za cijelu obitelj.
Kategorija: Jela od mesa
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kuhajte krumpir dok ne omekša.

Ružmarin, nasjeckani češnjak, sol i crvenu papriku dobro izmiješajte. Dodajte sok od 1 limuna i maslinovo ulje. Piletinu namažite marinadom.

Zagrijte ulje u velikoj tavi i dodajte piletinu, kožom okrenutu prema dolje. Pecite dok koža ne postane smeđa i hrskava. Dodajte gljive i krumpir. Pospite s preostalom marinadom i sokom od limuna.

Dodajte grančice ružmarina i istisnute polovice limuna. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Tagovi:

Komentari

Trenutno nema komentara

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli komentirali sadržaj.

    Vezani recepti

    Popularni recepti

    Preporučeni recepti

    
    Zatvori oglas