Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Janjetina sa svježim kupusom i krumpirom

Janjetina sa svježim kupusom i krumpirom

Janjetina sa svježim kupusom i krumpirom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 15.073
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 278 kcal / 1.163,15 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Svježi kupus i krumpir jednostavno su odličan spoj s janjetinom
Vrijeme pripreme: 3 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

Janjetinu od vrata (kralježnicu vam je mesar zasjekao) očistite od vidljive masnoće. Dobro operite i stavite u posudu u toliko vode da pokrije meso. Stavite kuhati i kada zavrije, odstranite pjenu. U međuvremenu povrće (zelenje za juhu, luk i češnjak) očistite i narežite na manje komade. Rajčicu ogulite i očistite od sjemenki. Kupusu odstranite vanjske povenule listove, operite ga i zarežite na četiri dijela tako da se glavica drži u jednom komadu. Sve povrće dodajte u posudu tako da bude pokriveno tekućinom. Kuhajte na laganoj vatri oko dva sata. Meso oprezno izvadite, odvojite kosti te narežite na manje komade i vratite u posudu. Krumpir očistite, izrežite na manje komade, operite i skuhajte u drugoj posudi. Ocijedite ga i prelijte maslinovim uljem.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti