Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Janjetina u posudi

Janjetina u posudi

Janjetina u posudi
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.777
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 304 kcal / 1.271,94 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Odličan ručak za sve ljubitelje janjetine
Vrijeme pripreme: 3 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

Janjetinu operite, izrežite na manje komade i posolite. U posudi na ulju propirjajte sjeckani luk i kada požuti, dodajte meso. Ulijte vode toliko da je meso pokriveno. Kad zakuha, dodajte crvenu papriku i ružmarin. Kuhajte na laganoj vatri dok meso ne omekša. Kad je meso mekano, a tekućina ukuhala, dodajte brašno rastopljeno u dvije žlice hladne vode, rajčicu (prethodno oguljenu i očišćenu od sjemenki ili pire od rajčica) i žlicu sjeckanog lišća peršina. Promiješajte i ulijte vino. Kuhajte još desetak minuta. Poslužite uz tijesto ili krumpir.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti