Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Janjetina u umaku od gljiva

Janjetina u umaku od gljiva

Janjetina u umaku od gljiva
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.629
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Janjetina i gljive za četiri osobe!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Da bi se napravio umak, pomiješajte sve sastojke za umak, a zatim dodajte 3 žlice vode i ponovno promiješajte. Stavite sve na stranu.

Zagrijte wok ili veliku tavu na jakoj vatri. Dodajte biljno ulje i kada bude vruće, dodajte janjetinu, češnjak i poriluk. Pržite i miješajte na 2-3 minute.

Dodajte gljive u wok i pržite miješajući na dodatnu minutu.

Umiješajte i umak te zatim kuhajte još 2-3 minute, taman dok se janjetina skuha i bude mekana.

Posipajte sezamovo ulje po vrhu, a zatim sve prenesite u zagrijanu posudu za posluživanje.

Poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti