Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Jetrice, slanina i luk

Jetrice, slanina i luk

Jetrice, slanina i luk
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 2.975
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Za sve ljubitelje jetrica, naslov govori za sebe!
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Potopite jetrice u mlijeko i ostavite u hladnjaku na 24 sata.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Popržite slaninu i luk i stavite sve sa strane. Obložite jetrice u brašnu i začinite ih sa solju i paprom.

Stavite jetrice u tavu i pržite ih dok ne budu ružičaste u sredini. Izvadite ih i stavite na stranu.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 3 žlice vode te presipajte sve u tavu za vrijeme dok ona nije na vatri, dodajući nakon toga bosiljak i timijan. Dodajte jetrice, slaninu i luk u umak te kuhajte još 15 minuta.

Poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti