Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kineski pileći rezanci za deset minuta

Kineski pileći rezanci za deset minuta

Kineski pileći rezanci za deset minuta
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 37.566
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Daleki istok za malo vremena
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

1. Zagrijte ulje u teflonskoj tavi ili woku. Kada ulje postane dovoljno toplo, dodajte pileća prsa i pržite ih uz stalno miješanje 2-3 minute.

2. Dodajte mladi luk, grašak i čili pa nastavite pržiti, stalno miješajući, još 2 minute. Nakon toga dodajte sojin umak i šunku.

3. U međuvremenu skuhajte rezance u velikom loncu ključale vode. Ubacite rezance u vodu i potom smanjite vatru te kuhajte 3-4 minute. Dobro ih ocijedite.

4. U smjesu od piletine i korijandra umiješajte skuhane i dobro ocijeđene rezance. Stavite sve zajedno u zagrijanu zdjelu za posluživanje i odmah poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti