Kotleti s gljivama i lukom

Kotleti s gljivama i lukom

Kotleti s gljivama i lukom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ako volite kotlete onda svakako isprobajte ovaj zanimljivi recept.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 svinjska kotleta bez kostiju
  • 230 g narezanih gljiva
  • 1/2 nasjeckanog luka
  • male količine maslinovog ulja
  • 1/2 šalice bijelog vina
  • sol
  • papar

Priprema

U tavu dodajte malo maslinovog ulja i prepržite luk i gljive.

Nakon nekoliko minuta dodajte bijelo vino i nastavite kuhati oko 10 minuta.

Izvadite gljive i luk iz tave i pokrijte aluminijskom folijom.

Svinjske kotlete stavite u tavu i pecite oko 4 minute sa svake strane.

Poslužite svinjetinu s gljivama i lukom na vrhu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti