Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lazanje s govedinom i ricotta sirom

Lazanje s govedinom i ricotta sirom

Lazanje s govedinom i ricotta sirom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 6.358
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Niskomasne lazanje koje ćete opet poželjeti
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prethodno zagrijati pećnicu na 180 °C. Meso pirjati u tavi, dodati 2 tikvice, 2 mrkve, 250 g gljiva i češnjak. Pirjati dok ne omekša.

Dodajte umak od rajčice i vodu i kuhajte 5 minuta.

Koristeći 5 svježih listova lazanja, umak stavite prvi, zatim mljeveno meso, smrznuti špinat i ricotta. Ponovite. Pospite 1/2 šalice parmezana na vrh. Pecite 40 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti