Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Mađarski gulaš

Mađarski gulaš

Mađarski gulaš
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.336
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna govedina u ukusnom umaku.
Vrijeme pripreme: 2:45h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

Na maslacu popržite govedinu. Kada dobije smeđu boju, stavite ju na stranu. Na istoj tavi popržite luk. Dodajte češnjak, šampinjone i papriku. Uz miješanje pržite 1 minutu. Dodajte sjeckanu rajčicu i kuhajte dok rajčica ne omekša. Dodajte goveđu juhu, vino i koncentrat rajčice. Kada prokuha, dodajte sol i papar. Ulijte smjesu u posudu s govedinom, poklopite i stavite u pećnicu. Pecite u zagrijanoj pećnici 160°C 2 sata. Poslužite s tjesteninom i pospite slatkom paprikom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti