Meksički pileći ražnjići

Meksički pileći ražnjići

Meksički pileći ražnjići
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Okus Meksika na vašem stolu!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 30 ml maslinovog ulja
  • 2 g kumina, mljevenog
  • 1 limeta, ocijeđena
  • sol i mljeveni crni papar, dodajte po ukusu
  • 2 polovice pilećih prsa, bez kostiju i kože, izrezati na kockice
  • 1 mala tikvica, izrezati na kriške
  • 1 glavica crvenog luka, izrezati na komade
  • 1 svježa crvena paprika, izrezati na komade
  • 10 cherry rajčica

Priprema

U plitkoj posudi, izmiješajte zajedno maslinovo ulje, kumin i sok od limete. Začinite sa soli i paprom. Dodajte piletinu i dobro izmiješajte. Poklopite i držite u frižideru na najmanje jedan sat, a ako je moguće i cijelu noć.

Zagrijte roštilj na visoku toplinu.

Nabodite piletinu, tikvice, luk, crvenu papriku i rajčice na štapiće za roštilj.

Nauljite rešetke i bacite ražnjiće na roštilj. Pecite oko 10 minuta, ili dok se piletina ne ispeče ravnomjerno.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti