Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Njoki s rajčicom i slaninom

Njoki s rajčicom i slaninom

Njoki s rajčicom i slaninom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.11.2013.
  • Broj pregleda: 390
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusni zapečeni njoki s mozzarellom.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu ja 200°C.

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu pržite slaninu na tavi dok ne postane hrskava. Uklonite suvišnu mast i dodajte češnjak i crvenu papriku. Pržite oko 30 sekundi. Dodajte rajčice, šećer i kuhajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Uklonite s vatre i dodajte vrhnje za kuhanje.

Njoke stavite u vatrostalnu posudu. Dodajte umak i dobro promiješajte. Pospite mozzarellom i pecite oko 10 minuta, dok se sir ne rastopi. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti