Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Paprike punjene puretinom

Paprike punjene puretinom

Paprike punjene puretinom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.189
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Samo si pokušajte zamisliti zelene paprike iz kojih curi sir i puretina...
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230 ° C.

Lagano nauljite veliku posudu za pečenje s biljnim uljem.

Razrežite paprike s jedne strane, izvadite sjemenke i dobro ih rastvorite.

Napunite svaku papriku s mješavinom 150 g cheddara i puretine. Presavijte rubove paprika i u pripremljenu posudu za pečenje ih stavite tako da je razrezana strana okrenuta prema dnu.

U srednje velikoj zdjeli, pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol.

U maloj zdjeli, zajedno umutite jaja i mlijeko, a zatim mješavinu polako dodajte u mješavinu brašna, miješajući dok sve ne bude glatko.

Prelijte sve preko paprika i pecite u pećnici na 15 minuta.

Izvadite iz pećnice i posujte s ostatkom cheddara.

Poslužite vruće.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti