Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pileća prsa punjena jabukom

Pileća prsa punjena jabukom

Pileća prsa punjena jabukom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.693
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusan recept za četiri osobe.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pomiješajte jabuke, sir i krušne mrvice. Stavite sve na stranu.

Spljoštite pileća prsa između masnog papira za pečenje na ispod centimetar debljine. Podijelite jabučnu mješavinu između pilećih prsa, a zatim zarolajte meso. Osigurajte sve sa čačkalicama.

Rastopiti maslac ili margarin u tavi na srednjoj toplini. Popecite punjena pileća prsa dok ne dobiju boju.

Dodajte vino i ¼ šalice vode. Poklopite i kuhajte 15 do 20 minuta, ili dok piletina više ne bude ružičasta.

Prenesite piletinu na pladanj za posluživanje. Pomiješajte 1 žličicu vode i gustin, a zatim to umiješajte u preostale sokove u tavi.

Kuhajte i dobro miješajte dok se ne zgusne. Prelijte umak preko piletine i ukrasite peršinom.

Poslužite vruće.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti