Pileća prsa punjena špinatom

Pileća prsa punjena špinatom

Pileća prsa punjena špinatom
  • Objavljeno: Utorak, 15.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uživajte u sezoni špinata uz ovo ukusno jelo.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  •     4 pileća fileta
  •     400g nasjeckanog svježeg špinata
  •     sol
  •     papar
  •     200g gorgonzole
  •     250ml vrhnja za kuhanje
  •     150ml povrtnog temeljca
  •     1 žličica peršina

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Piletinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti