Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pileća prsa s povrćem i češnjakom

Pileća prsa s povrćem i češnjakom

Pileća prsa s povrćem i češnjakom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.128
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusna piletina sa špinatom i rajčicama.
Vrijeme pripreme: 2:15h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pećnicu zagrijte na 200°C. Češnjak zamotajte u foliju i pecite 40 minuta. Kada se ohladi, zgnječite ga i pomiješajte s 1 žličicom maslaca, limunovog soka i bosiljkom. Miješajte dok ne dobijete pire.

U pilećim prsima po dužini napravite rez kako bi dobili džep. U njega stavite pire od češnjaka. Skuhajte špinat. Nasjeckanu šunku kratko popržite na tavi. Dodajte temeljac, kuhani špinat i bosiljak. Kuhajte bez poklopca 5 minuta. Dodajte kruh izrezan na kockice i promiješajte. Smjesu stavite u vatrostalnu zdjelu i na nju stavite pileća prsa. Premažite ih maslacem i posolite. Dodajte nasjeckani luk. Pokrijte folijom i pecite 40 minuta. Maknite foliju i pecite još 40 minuta. Dodajte cherry rajčice i pecite 10 minuta.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Čarolija okusa na vašem blagdanskom stolu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti