Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pileća prsa u umaku od senfa

Pileća prsa u umaku od senfa

Pileća prsa u umaku od senfa
  • Objavljeno: Četvrtak, 11.04.2013.
  • Broj pregleda: 7.437
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna zapečena piletina.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Piletinu posolite i popaprite. Pecite na tavi 2 minute sa svake strane i izvadite. U tavu dodajte temeljac, timijan i češnjak. Pustite da proključa. Dodajte ocat i senf, kuhajte oko 1 minutu, neprestano miješajući.

Piletinu stavite u dublju vatrostalnu posudu i prelijte umakom od senfa. Pecite oko 10 minuta. Izvadite iz pećnice, piletinu izvadite iz posude i pustite da odstoji oko 5 minuta. Umak kuhajte oko 2 minute prije posluživanja s piletinom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti