Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pileća rolada

Pileća rolada

Pileća rolada
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.02.2014.
  • Broj pregleda: 35
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna piletina punjena feta sirom.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Namastite lim za pečenje.

Piletinu premažite uljem. Posolite i popaprite. Pospite fetom, češnjakom i limunovom koricom. Zarolajte i zatvorite pomoću čačkalice.

Zagrijte ulje u tavi. Pecite piletinu dok ne poprimi zlatno smeđu boju sa svake strane. Stavite piletinu na lim za pečenje i pecite u pećnici 5 do 7 minuta.

Dodajte vino, limunov sok i temeljac. Nastavite peći oko 5 minuta. Izvadite iz pećnice, pustite da malo stoji i poslužite uz umak u kojemu se pekla piletina.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti