Pileći zabaci u bademovom mlijeku
Piletina je odličan izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 pileća zabatka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 2 šalice bademovog mlijeka
- 5 nasjeckanih češanja češnjaka
- 1 štapić cimeta
- 4 listića lovora
- sol
- papar
- 1 nasjeckana vezica peršina
- sok od 1 limuna
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.
Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.
Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345