Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina na žaru s ljutom salsom

Piletina na žaru s ljutom salsom

Piletina na žaru s ljutom salsom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.252
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Roštilj i piletina su uvijek dobra ideja!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte roštilj i duboko zarežite pileća prsa kako bi se ubrzalo vrijeme kuhanja. Začinite piletinu sa solju i crvenom paprikom, dobro ih nauljite i pecite na petnaestak minuta.

Kako bi napravili salsu, uklonite koru i sjemenke s lubenice i dinje. Fino narežite njihovo meso i stavite sve u zdjelu. Umiješajte luk i čili papriku.

Dodajte sok od limete i nasjeckani korijander te začinite s prstohvatom soli.

Poslužite salsu u malim zdjelicama za posluživanje.

Stavite piletinu na veliki pladanj i poslužite uz vruću salsu!

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti