Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom
  • Objavljeno: Petak, 10.05.2013.
  • Broj pregleda: 2.091
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Punjena pileća prsa premazana limunovim sokom.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U zdjeli pomiješajte parmezan, bosiljak, 1 žlicu maslinovog ulja i češnjak. Ostavite sa strane.

Piletinu stavite na plastičnu foliju i istucite. Maknite piletinu s folije, napunite smjesom i zatvorite pomoću čačkalica. Pomiješajte preostalu žlicu maslinovog ulja, limunovu koricu i limunov sok. Zagrijte 2 žlice ulja na tavi i pecite na laganoj vatri oko 10 minuta sa svake strane. Dok se piletina peče povremeno ju premažite umakom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti