Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina punjena gljivama i sirom

Piletina punjena gljivama i sirom

Piletina punjena gljivama i sirom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 7.792
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna punjena piletina, ručak koji nećete tako lako zaboraviti!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Pripremite marinadu. Piletinu stavite u marinadu i pustite da odstoji oko 20 minuta.

Na srednje jakoj vatri popržite luk i češnjak s malo maslinovog ulja. Ubacite gljive, začinite solju i paprom i pirjajte 15 minuta.

Marinirana pileća prsa prerežite na pola, ali ne do kraja, dovoljno da dobijete džep. U procijep ubacite gljive i nekoliko kriški švicarskog sira. Pričvrstite s nekoliko čačkalica.

Na jakoj vatri zagrijte malo maslinovog ulja. Piletinu pecite nekoliko minuta sa svake strane, a zatim stavite na foliju i u lim za pečenje.

Pecite piletinu na 180°C oko 10 minuta. Poslužite toplo.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti