Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom

Piletina punjena špinatom i sirom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.05.2016.
  • Broj pregleda: 670
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočno meso s kremastim nadjevom.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

U blender stavite špinat i sir. Miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Napunite prsa smjesom od špinata i zatvorite pomoću čačkalica.

Stavite ječam u vatrostalnu posudu i prelijte vodom. Na vrh stavite piletinu, posolite, popaprite i na svaki filet stavite 1 žlicu maslaca. Pecite 40 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti