Piletina s hrskavim parmezanom

Piletina s hrskavim parmezanom

Piletina s hrskavim parmezanom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Brz, a slastan recept! Isprobajte...
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 120 g majoneze
  • 20 g ribanog parmezana
  • 600 g pilećih prsa, bez kostiju i kože
  • 10 g krušnih mrvica

Priprema

Prethodno zagrijati pećnicu na 220 stupnjeva C.

U srednje velikoj zdjeli pomiješajte majonezu sa sirom.

Složite piletinu na lim za pečenje. Ravnomjerno prekrijte sa smjesom majoneze, a zatim pospite s krušnim mrvicama.

Pecite 20 minuta ili dok se piletina temeljito ispeče.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti