Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina s kaduljom i limunom

Piletina s kaduljom i limunom

Piletina s kaduljom i limunom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.979
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Recept za na brzinu, ali opet slastan!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 ° C.

Izrežite četiri komada folije dovoljno velika da se u svaki komad mogu zamotati pileća prsa.

Stavite pileća prsa u centar folije te ih velikodušno zasolite sa solju i paprom. Pospite sa četvrtinom kadulje i koricom od limuna, zatim dodajte malo limunovog soka po vrhu (no ostavite dio od soka za posluživanje). Zamotajte foliju oko piletine i dobro preklopite preko rubova kako bi se zapečatilo. Ponovite postupak s preostalom piletinom.

Stavite piletinu na lim za pečenje i pecite sve u pećnici na 15 minuta, taman dok se piletina prokuha, a sokovi se iscijede.

Za posluživanje izvadite piletinu iz folije i raspodijelite ju na četiri zagrijana tanjura. Prelijte ih s ostatkom soka od limuna.

Poslužite odmah uz rižu.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti