Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina s limunom, parmezanom i peršinom

Piletina s limunom, parmezanom i peršinom

Piletina s limunom, parmezanom i peršinom
  • Objavljeno: Petak, 04.03.2016.
  • Broj pregleda: 376
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusna, sočna, mirisna i hranjiva.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte maslac i maslinovog ulje u tavi. Dodajte piletinu i dinstajte 3 do 4 minute dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Izvadite iz tave i pustite da stoji sa strane. Dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte gljive i dinstajte ih 4 do 5 minuta. Dodajte češnjak i dinstajte ga 1 do 2 minute.

Dodajte sok od limuna, temeljac, vrhnje za kuhanje i piletinu. Kuhajte 2 do 3 minute. Uklonite s vatre, dodajte parmezan i peršin, promiješaje i poslužite uz povrće po želji.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti