Piletina s limunom

Piletina s limunom

Piletina s limunom
  • Objavljeno: Petak, 29.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Samo su četiri sastojka potrebna za pripremu ovog ukusnog jela!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 195 kcal / 815,88 kJ

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa s kožom
  • 1 veliki limun
  • 2 žličice svježeg timijana
  • 1 ½ žlica meda

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Piletinu začinite solju i paprom. Dok se piletina peče, izrežite četiri tanke šnite limuna. Nakon 10 minuta okrenite pileća prsa i poslažite kriške limuna.

Pospite timijanom, začinite po želji i premažite medom. Sve prelijte mješavinom limuna i vode (50:50) i pecite 15 minuta dok piletina ne poprimi zlatnu boju.

Poslužite piletinu s rižom, krumpirom ili brokulom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti