Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina s ružmarinom i češnjakom

Piletina s ružmarinom i češnjakom

Piletina s ružmarinom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.07.2016.
  • Broj pregleda: 391
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Uživajte piletini na talijanski način.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Piletinu uvaljajte u brašno.

Odvojite češnjeve češnjaka (ne morate ih guliti).

Dodajte 2 žlice maslinova ulja u veliku tavu i pecite piletinu dok ne postane hrskava. Okrenite piletinu na drugu stranu. Dodajte češnjak i ružmarin, ulijte vino i začinite solju i paprom. Kada prokuha, smanjite temperaturu i poklopite.

Kuhajte oko 45 minuta. Poslužite s rižom ili sa širokim rezancima.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti