Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina u limunu i češnjaku

Piletina u limunu i češnjaku

Piletina u limunu i češnjaku
  • Objavljeno: Petak, 17.06.2016.
  • Broj pregleda: 1.109
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Češnjak je jako dobar izvor vitamina B6 i mangana.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U zdjeli pomiješajte sve sastojke za marinadu. Piletinu stavite u vatrostalnu posudu, prelijte marinadom i pustite da stoji oko 1 sat na sobnoj temperaturi.

U međuvremenu zagrijte pećnicu na 200°C. Pecite piletinu oko 1 sat, izvadite i pustite da stoji 5 minuta prije posluživanja.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti