Piletina u umaku od čaja

Piletina u umaku od čaja

Piletina u umaku od čaja
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.04.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Nešto potpuno novo, a jako fino.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 šalica čaja od breskve
  • 1/4 šalice nasjeckane kruške
  • 3 žlice meda
  • 1 žličica soka od limuna
  • 1kg nasjeckanih pilećih prsa
  • sol
  • papar
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Med, čaj, kruške i sok od limuna zagrijte u loncu. Kuhajte dok smjesa ne postane gusta. Uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Pecite piletinu dok ne poprimi zlatno smeđu boju. Posolite i popaprite po želji. Kada je gotova, dodajte umak od kruške, dobro promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti