Piletina u umaku od jagoda

Piletina u umaku od jagoda

Piletina u umaku od jagoda
  • Objavljeno: Petak, 02.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobična kombinacija koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta pilećih prsa
  • 500g nasjeckanih jagoda
  • sok od 1 limuna
  • sol
  • papar

Priprema

Jagode stavite u lonac i kuhajte, neprestano miješajući dok ne dobijete glatki umak. Uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

Piletinu posolite i popaprite po želji. Pecite s obje strane dok ne poprimi zlatno smeđu boju, dodajte umak od jagoda i sok od limuna. Kuhajte dok ne proključa i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti