Piletina u umaku od naranče i đumbira

Piletina u umaku od naranče i đumbira

Piletina u umaku od naranče i đumbira
  • Objavljeno: Petak, 01.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna, mirisna i jednostavna za pripremu.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 450g pilećih prsa
  • sol
  • papar
  • 3/4 šalice soka od naranče
  • 1 žlica soja umaka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1/8 žličice naribanog đumbira

Priprema

Zagrijte ulje u tavi i stavite pileća prsa jedan do drugoga. Posolite i popaprite. U zdjeli pomiješajte sok od naranče, umak od soje, češnjak i đumbir i dobro promiješajte.

Poklopite i kuhajte oko 30 minuta. Uklonite s vatre i poslužite uz rižu ili tjesteninu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti